60'

In de jaren’60 richtten de ouders Raemdonck het bedrijf Raemdonck-Janssens op, gespecialiseerd in grondwerken. Later stappen de 4 kinderen, 3 zonen en een dochter mee in het bedrijf.

1979

Zoon Danny Raemdonck en zijn echtgenote Herlinda Van Bussel richtten in 1979 Danher op, een vennootschap die vrij snel uitgroeide tot een bedrijf met 50 personeelsleden.

1988

Zoon Chris Raemdonck en zijn zus nemen het bedrijf Raemdonck-Janssens over van de ouders

2000

Danny en Herlinda geven hun passie voor grondwerk door aan hun drie kinderen, Dorothy, Lawrence en Andrew. Lawrence Raemdonck stichtte dan ook snel een eigen zaak, gespecialiseerd in gestuurde boringen. Larabo zag het levenslicht in 2000

2004

In 2004 fusioneren Danher en Larabo. Enige tijd later werden de gestuurde boringen onttrokken uit deze fusie en werd Larabo Directional Drillings bvba opgericht; tot op heden bestuurd door Lawrence Raemdonck.

2004

Na een moeilijke periode dopen Chris Raemdonck en zijn zus de naam van het familiebedrijf om tot UniConnect. UniConnect specialiseert zich in databekabeling, infrastructuurwerken en nutsleidingen.

-

Zowel Larabo als UniConnect werken zich op als bedrijven die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondwerken. Ze bouwen een mooie reputatie op en staan gekend voor hun zorgvuldig, efficiënt en veilig werken.

2015

De zus van Chris stapt uit de vennootschap. Chris neemt de aandelen over en gaat alleen verder met UniConnect

2017

Van den Berg en BESIX Group nemen Larabo bvba over.

2018

Een jaar later wordt ook UniConnect door Van den Berg en BESIX Group overgenomen.

2021

2021 – Larabo en UniConnect fusioneren tot BESIX Connect. De dagelijkse leiding van het bedrijf ligt in de handen van Chris Raemdonck, bijgestaan door Andrew Raemdonck. Na de fusie telt het bedrijf 179 personeelsleden.

2021

Andrew Raemdonck neemt de fakkel over van Chris Raemdonck als Gedelegeerd Bestuurder van BESIX Connect.