BESIX Group heeft, via haar Belgische dochteronderneming Van den Berg, de overname van CR Invest bvba afgerond. Deze vennootschap bestaat uit dochterondernemingen UniConnect NV en Staffing Algemene Aannemingen bvba, gezamenlijk de ‘UniConnect groep’ uit Zele, gesticht door en tot voor kort in het beheer van Chris Raemdonk.

Met een omzet van ongeveer € 12 mln in 2017 en meer dan 120 medewerkers is de UniConnect groep een multidisciplinaire bouwer van infrastructuurnetwerken, onder meer gespecialiseerd in de aanleg van kabels en leidingen, de aanleg van glasvezelnetwerken en het maken van huisaansluitingen.

Van den Berg verstevigt door deze overname haar positie als toonaangevende speler in de kabel- en leidingbouw, met belangrijke toepassingen  voor de energie-, water- en telecomsectoren.

De sterke evolutie in dataverkeer, investeringen in infrastructuur en de verschillende uitbreidingsprojecten in de utiliteitssector zorgen voor gunstige vooruitzichten voor de sector. Van den Berg krijgt door deze overname bijkomende slagkracht om haar positie op de Belgische markt verder te versterken.

Rik VandenbergheCEO van BESIX Group

De Uniconnect ondernemingen, die een 100 % dochter van Van den Berg zullen worden, blijven vanuit Zele opereren. Chris Raemdonk zal als gedelegeerd bestuurder van Uniconnect ook volop actief blijven en de volgende jaren samen met Van den Berg de verdere groei van de groep helpen uitbouwen.

René Marnef Managing Director van Van den Berg

Luc Verstuyft : BESIX Infra Support, René Marnef: Van den Berg, Chris Raemdonck: Uniconnect, Annick Raemdonck-Ysebaert, Jean Polet: BESIX Group

Klik hier voor het persbericht van overname door BESIX Group

Aurelia Picu

Author Aurelia Picu

More posts by Aurelia Picu

Leave a Reply

Member of     logo